Pui la tava (capac)

Postat de sufletista in Mancaruri cu carne
26 Apr 2020 | 1896 vizualizari
Pui la tava (capac)

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita sare
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • cateva frunze de rozmarin
  • 2 frunze de menta
  • coaja rasa de lamaie
  • 3 catei usturoi
  • 20 g unt

Mod de preparare

Eu am folosit o gaina de tara asa ca am fiert-o putin inainte pentru ca nu stiam cat de batrana era.

Intr-un bol amestecam uleiul cu condimente dupa gust.usturoiul zdrobit sau dat prin razatoare.

Masam carnea cu condimente si le asezam in tava unsa cu unt(nu am o oala cu capac care sa intre in cuptor asa ca am improvizat)

Cat s-a incalzit cuptorul am incalzit 2 l de apa am adaugat intr- o tava(la dimensiunile tava care am asezat carnea sau un pic mai mica)

Am dat tava cu apa la cuptor deasupra am asezat tava cu carne si am lasat la cuptor cca 50 min la 190 C

Dupa 30 min am intors carnea pentru a se rumeni frumos ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tava (capac)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana la ceaun, pe foc de lemne

Postat de Constelatialeu

Tocana la ceaun, pe foc de lemne

Mai intai pregatim ingredientele.Curatam si portionam puii familisti,in bucatele mai mici. Apoi curatam legumele, ceapa o taiem solzisori,usturoiul cu frunze cu tot il tocam marunt,ardeiul bucati...

Citeste continuarea

Ghiveci cu carnati in vas Zepter

Postat de Zamfira

Ghiveci cu carnati in vas Zepter

  Spalam si curatam legumele (ardeii, ceapa, cartofii). Spalam orezul si-l punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert strecuram orezul. Tocam marunt ceapa si o calim in ulei,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.04.2020, 21:17
la 26.04.2020, 21:19
Super bun!
la 26.04.2020, 21:31
Foarte bun!
la 26.04.2020, 22:00
Bun!
la 26.04.2020, 22:32

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking