Ingrediente
- 600 g carne de pui
- 250 g iaurt simplu
- 30 g unt
- 1 lingurita ardei boia dulce
- 1/2 lingurita ardei boia iute
- 1/2 lingurita piper
- 1/2 lingurita curcuma
- 1/2 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita sare
- boabe de ienibahar
Mod de preparare
Mai intai amestecam iaurtul cu condimentele in afara de ienibahar. Adagam carnea de pui ( copanele, pulpe sau piept) si amestecam bine. Dam la frigider pentru 1 ora.
Topim untul intr-o tigaie, adaugam carnea si sosul de iaurt si lasam acoperit sa fiarba. Din cand in cand amestecam si mai adaugam o cana de apa. Adaugam si boabele de ienibahar.
Presaram verdeata la final. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marinat cu iaurt si ienibahar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|