Pui marinat cu tamarind

Postat de retetepersane in Pui
13 Noi 2010 | 6816 vizualizari

Tamarindul este un element esential in bucataria africana, indiana, mexicana si caraiba si este cel care da aroma profunda a sosului Worcestershire. Se presupune ca tamarindul isi are originea in India, dupa cum ii spune si numele "tamar hindi", curmala indiana. Aceasta reteta este foarte usor de pregatit, iar ingredientele sale simple se completeaza unul pe celalalt dand nastere unui gust bogat, delicios si surprizator.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 13.11.2010, 09:57
arata excelent
la 13.11.2010, 10:47
bun,frumos,dar nu "pupam" noi asa ceva
la 13.11.2010, 10:51
bunnn tamar hind insemnind curmale indiene ,
la 13.11.2010, 10:51
imi place.reteta persana cu vin in ea!Da' unde gasesti pasta de tamarind aici?
arata foarte bine
la 13.11.2010, 14:30
Mitinita, pasta de tamarind am luat-o de la K-life, dar sotul meu a recunoscut-o ca aveau si ei in Iran, dar nu am retinut cum se numeste, ceva acru care mancau cand erau copii.
Cred ca se poate inlocuii cu pasta de rodii.
Reteta am inteles si eu ca e braziliana
la 29.11.2010, 00:09
FOARTE BINE ARATA

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking