Ingrediente
- 1 pui
- sare
- 4-5 cartofi
- 1-2 morcovi
- broccoli
- 200 ml de smantana
- 200 gr de branza gorgonzola
- 1 catel de usturoi
Mod de preparare
Se pune un strat gros de sare pe tava ( cam de un deget grosime), se condimenteaza puiul cu sare si piper. Legumele se curata, se spala si se condimenteaza dupa care se pun intr-o punga pentru cuptor alaturi de pui. Se introduce tava in cuptor 45-60 de minute.
Pentru sos:
Intr-o tigaie se pune untul, usturoiul si branza taiate cubulete, se amesteca in continuu in tigaie pentru a se topi ingredientele. Dupa omogenizarea lor, se adauga smantana si se amesteca timp de 4-5 minute, se condimenteaza cu sare si piper. Acest sos se serveste langa puiul scos din cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de sare cu legume si sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|