Ingrediente
- Un pui cam de 2 kg
- 1/2 kg.cartofi
- 2 morcovi
- condimente:
- sare piper
- boia dulce/iute
- delikat
- patrunjel uscat
- usturoi pisat
- ulei.
Mod de preparare
Un pui cam de 2 kg, condimente: sare piper, boia dulce, iute, delikat, patrunjel, usturoi, ulei. Amestecam toate aceste ingrediente si ungem bine puiul pe toate partile, apoi il fixam pe o sticla care ne incape in cuptor, umpluta cu apa!
Punem puiul intr-o tava,si il dam la cuptor aproximativ o ora! Adaugam acum cartofi si gutui cubulete in zeama formata, mai punem putina apa, condimentam la fel si dam din nou la cuptor cam 1/2 ora sau mai mult pana se rumeneste frumos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla cu cartofi si gutui, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|