Pui prajit

Postat de Sylvia in Pui
25 Mai 2014 | 16616 vizualizari

Cred ca nu exista cineva care sa nu fi facut un pui prajit la cuptor :) condimentat in zeci de feluri , prajit la rotisor, pe sticla, in tava sau in cine stie ce combinatii si ustensile puiul este magic, se face singur, aduma oamenii la un loc si imprastie o aroma de vis cand este pus pe masa. Daca pielea lui straluceste si ausim fosnet de crengi rupte atunci cand il taiem si daca carnea este perfect alba si suculenta stim ca avem de a face cu un pui perfect :). E complicat ? nu tocmai ....dar are cateva mici secrete ....Despre cum se fac fripturile perfecte la cuptor am citit in mai multe carti, am invatat cate ceva de la cativa chefi de renume din Franta , din cartile lui Martha Stewart si combinand ideile si informatile am ajuns la acest rezultat.

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 25.05.2014, 20:19
Cat de fraged
la 25.05.2014, 20:22
Ai venit cu expiratul asta sa ma bulversezi...
la 25.05.2014, 21:19
ce sa mai zic..perfect!!1mersi de ponturi!!
la 25.05.2014, 22:25
Minunat! Asteptam secretele...tocmai ce am facut si eu un pui la cuptor...
la 25.05.2014, 23:01
la 26.05.2014, 09:12
foarte bun
la 26.05.2014, 09:32
ma bucur ca va placut reteta si acest mod de preparare sper sa il adoptati si sa va placa
la 26.05.2014, 09:34
Oana cred ca poti sa faci si asa fara probleme, o sa fie putin mai complicat cand trebuie sa tragi ambele etaje si grill-ul si tava de sub el ca sa pui pe pui suc la fiecare 15 min dar cu grija si experienta cum ai tu se poate , vezi ca pun poze si cu tava de grill speciala daca o vezi vreodata in magazine merita luata. Eu am una mai mica si am acest grill universal pe care il pun in fiecare tava .
la 26.05.2014, 09:35
Cleme ) tot fac eu o data un munte de costite numai sa iti fac in ciuda ) ca ti le arat de la distanta
la 26.05.2014, 09:38
Va pun si o poza cu o alta friptura de porc pe care am asezat-o pe tije de telina ca sa circule aerul cald pe sub ea si sa nu fiarba in grasime ca sa vedeti si celalalt procedeu .
la 26.05.2014, 10:36
la 26.05.2014, 11:24
Multumim Sylvia In ultimul timp am obsrvat ca daca ,,inveti'' corect diferite tehnici de preparare ,ai rezultate excelente .Acordam mai multa atentie ingredietelor - total gresit .
la 26.05.2014, 13:30
foarte fain, bagal la seif! multumim mult, Silvia!
la 27.05.2014, 22:10
la 30.05.2014, 06:47

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking