Pui rotisat

Postat de Sylvia in Pui
1 Aug 2010 | 11356 vizualizari
Pui rotisat

Azi am facut pranz de duminica pui rotisat cu cartofi si salata de cruditati, un pranz usor de preparat si delicios.

Ingrediente

  • Avem nevoie de :
  • un pui ( eu am luat pui fermier, echivalentul puiul de casa din Romania) ,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • coriandru si maghiran maruntit.

Mod de preparare

 Preparare :  spalam si stergem bine puiul si il frecam cu un amestec facut din sare, piper, boia, coriandru si maghiran maruntite cu robotul. Condimentam bine puiul si pe interior si il pregatim pentru pus la cuptor.

  Il aranjam pe tija pentru rotisat si il lasam la cuptor la rotisat pentru 45 minute.

  A iesit excelent ca de fiecare data, imi place pentru ca se face fara grasime si iese foarte fraged.  L-am servit cu cartofi pai si o salata asortata de cruditati. Am mai facut pe langa un sos de iaurt cu usturoi, un adevarat festin

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui rotisat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv midinette cu pui si salata de cruditati

Postat de Oana

Aperitiv midinette cu pui si salata de cruditati

Pieptul de pui fiert sau rotisat se taie cuburi mici de tot. Morcovul si telina se dau pe razatoare si se stropesc cu zeama de lamaie. Se amesteca cu puiul, se condimenteaza cu sare si piper dupa...

Citeste continuarea

Aperitiv budinca cu pui, ciuperci si legume

Postat de panacris

Aperitiv budinca cu pui, ciuperci si legume

Am mai rămas stingher jumătate dintr-un piept de pui, din puiul pe sticlă de sâmbătă, așa că am încropit țac, pac, un aperitiv pe gustul Zmeișorilor. Pieptul de pui se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.08.2010, 23:05
Ce apetisant este puiul,un copanel te rog frumos
la 01.08.2010, 23:29
super bun si noua ne place tare mult deci 5 f
la 01.08.2010, 23:38
Vai Sylvia, ce tentant arata!
la 01.08.2010, 23:40
la 01.08.2010, 23:40
sper ca ai mancat si tu dar ce gras e puiul ce pulpe babane are, aici nu prea gasesc pui asa crescuti numai mici mici...

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking