Pui rustic cu cartofi , la vas roman

Postat de Sidy in Pui
8 Sep 2010 | 8298 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 27.08.2012, 20:54
Daca bagati vasul roman in cuptorul incins se sparge. Garantat. Deci, pana la urma cum se face?
la 28.08.2012, 08:39
Il ti in apa prima data macar 30 de minute, apoi poti sa-l pui in cuptorul incins ca nu are nimic !!!Garantat....
la 14.11.2012, 19:57
in apa rece sau in apa calda tre sa tii vasu inainte???
la 14.11.2012, 20:01
Andreea,in apa rece,iar cand se folosesc vase de lut sau ceramice,acestea se pun in cuptorul caldut,nu fierbinte.
la 15.11.2012, 08:10
In apa rece il tin si il bag apoi in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade...
Asa il folosesc de vreo 3 ani si sunt tare multumita de el....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking