Ingrediente
- Ingrediente Pui Shanghai - Reteta gustoasa de snitel crocant
- 1 piept de pui
- 2 oua
- sare
- piper
- 1 lingura de mustar
- 3 linguri faina
- 5-6 linguri pesmet
- 5-6 linguri susan
- ulei pentru prajit
- Pentru marinarea carnii:
- 2 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- 3 linguri vin alb sau bere
- 1/2 cana de apa
- 1 catel de usturoi
Mod de preparare
Cum se prepara Pui Shanghai - Reteta gustoasa de snitel crocant
Spalam pieptul de pui si il taiem fasii, apoi il punem intr-un bol.
Adaugam sare si piper dupa gust, 1/2 cana de apa, uleiul de masline si vinul alb. Acoperim bolul cu un capac si il dam la frigider pentru minim 30 de minute. Pieptul de pui pe care l-am avut eu a fost de tara si l-am lasat la marinat la frigider aprox. 2 ore.
In alt vas pregatim un sos: batem ouale cu putina sare si piper, adaugam faina(amestecam bine sa nu se formeze cocoloase) si mustarul.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi luam cate o fasie de carne, o dam prin sosul obtinut, apoi prin pesmetul amestecat cu susan, dupa care o punem la prajit.
Procedam la fel si cu celelalte fasii de carne si le lasam la prajit pana cand se rumenesc bine pe toate partile.
Le scoatem si le punem pe servetele pentru a se absoarbe uleiul.
Sunt bune si calde si reci, iar daca le serviti alaturi de un sos de usturoi...mmmmm....sunt delicioase!
Iti recomandam si reteta de Snitel cu cartofi prajiti si mozzarella, o combinatie excelenta si gustoasa pe care o poti savura cu niste Castraveti murati.
Poti incerca si reteta de Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti, un preparat foarte savuros care te cucereste imediat ce ai muscat din el.
Va doresc Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai - Reteta gustoasa de snitel crocant" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|