la 16.09.2010, 10:58 face o prietena de familie de a mea...nu stiu exact reteta dar stiu ca tot asa se cheama
la 16.09.2010, 11:51 uuu, pui cu ghimbiiir suna ispititor Sidy, vreau sa te intreb, chimion = chimen? sau sunt diferite?
la 16.09.2010, 11:53 foarte,foarte bun!colorant alimentar n-as pune, eventual altceva, dar in rest imi place mult reteta!
la 16.09.2010, 12:30 Excelenta reteta si prezentarea Sidy toate furculitele si de la mine, tocmai ce citisem intr-o revista de reteta asta
la 16.09.2010, 12:44 Super!
la 16.09.2010, 14:53 arata f bine!
la 16.09.2010, 17:46 delicios
la 16.09.2010, 18:20 supervreau
la 16.09.2010, 20:13 mmm.....ce bun............
la 16.09.2010, 22:55
la 17.09.2010, 07:30 Anamaria da este acelasi lucru...chimion = chimen
Ma bucur ca va place reteta, dar meritul este a lui Radu ca el a facut-o Cory poti sa pui sfecla stoarsa cativa stropi in loc de colorant...e si mai sanatos
la 17.09.2010, 08:52 Cu atatea condimente deosebite, cum sa nu iasa bun puiul?!
la 17.09.2010, 11:01 WawSidy, da ce bunatate ai preparatun deliciu pe cinste