Pui tiganesc la punga

Postat de nadina73 in Mancaruri cu carne
19 Sep 2010 | 12913 vizualizari
Pui tiganesc la punga

Minunate merita sa le incercati,sursahttp://gourmandine.ro/retete-mancaruri/pui-tiganesc-la-punga/

Ingrediente

  • 1 kg pulpe pui
  • 500 ml lapte
  • 1 capatana  usturoi
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 100 ml unt
Pentru condimentat legumele:
  • 500 g ciuperci
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 100 g unt
  • 2 linguri unt pt uns punga
  • 1 punga magica

Mod de preparare

Se curata bine pulpele sau puiul se spala bine dupa care se pun la marinat peste noapte in 500 ml lapte amestecat cu 1 capata de usuturoi drobit sau pisat bine.

Ciupercile se curata si se taie feliute,cartofi se taie cubulete sau in 4 si se condimenteaza cu untul amestecat cu condimentele,dupa care se amesteca bine cu ciupercile si cartofii.

Punga se unge bine cu untul dupa care se pun cartofii si ciupercile iar peste ele se pun pulpele condimentate si ele,iar punga se pune intr-un vas de yana sau orice tava.

Pulpele se scot din lapte se sterg bine cu un prosop dupa care se condimenteaza bine cu untul si condimentele,iar apoi se aseaza peste cartofii din punga.

Se inchide punga cu clema se inteapa din loc in loc cu o scobitoare dupa care se da la cuptor pentru 1 ora aproximativ.Daca doriti sa fie mai rumenita carnea se scoate tava se taie punga si se mai lasa la cuptor pentru inca 15 minute.

Sant minunate cu muratura sau daca vreti cu putin mujdei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui tiganesc la punga" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (44)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui tiganesc la punga

Postat de postavaru

Pui tiganesc la punga

Se spala carnea si se portioneaza (daca este nevoie) si se sareaza. Usturoiul se piseaza, se amesteca cu laptele. Se pune carnea intr-un castron si se toarna laptele cu usturoi peste ea. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.09.2010, 14:28
Am ajuns dupa miros,ve bine arata,un copanel te rog frumos,eu vin cu acritura
la 19.09.2010, 14:45
reteta asta-i venita din Franta?
minunat arata
la 19.09.2010, 15:10
tiganesc?...e bun si asta
la 19.09.2010, 16:07
si eu vreau
la 19.09.2010, 16:13

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking