Pulpa de caprioara la cuptor cu sos de usturoi cu ghimbir

Postat de Veronica22 in Mancaruri cu carne
26 Feb 2013 | 6217 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 26.02.2013, 09:44
la 26.02.2013, 12:06
Arata foarte bine!
la 26.02.2013, 12:20
o reteta de sarbatoare
n-am mancat niciodata caprioara
la 26.02.2013, 12:31
nici eu nu am papat!gust de la tine
la 26.02.2013, 12:45
foarte buna reteta imi place mult carnea de vanat
la 26.02.2013, 19:07
la 26.02.2013, 20:59
Este o carne foarte gustoasa,iar daca caprioara e tanara,carnea este frageda,nu mai trebuie tinuta la marinat.
Ma bucur ca va place
la 28.02.2013, 08:17
Ei, căprioară încă nu am mâncat! dar niciodată nu-i prea târziu!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking