Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L

Postat de AlexTeacher in Slow Cooker
13 Mai 2015 | 3695 vizualizari

Frageda si aromata cum nu ai mai mancat vreodata :) Trebuie sa marturisesc ca-mi place carnea. Imi place s-o pregatesc, sa experimentez de foarte multe ori, in fel si chip cu bucati care mai de care mai deosebite de carne. Iesiti din carapace si nu va temeti de nou ! Echilibrati gusturi puternice cu gusturi fructate, fresh, usor acide sau amarui si haideti sa ducem gastronomia Romaneasca dincolo de stereotipurile Balcanice.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 13.05.2015, 11:51
De probat! La MultiCooker , deocamdată.
la 13.05.2015, 11:53
Oh, Doamne! Bine mi-ar prinde și mie Crock Pot-ul acela afurisit! Mă omoară cu zile când văd ce iese din el... )
la 13.05.2015, 11:56
Vai! lesin!
la 13.05.2015, 12:05
la 13.05.2015, 12:31
la 13.05.2015, 12:31
Rita,pe mine nu ma tenteaza asa rau ca Multicookerul
la 13.05.2015, 12:31
faina pulpa ai facut Alex
la 13.05.2015, 13:11
Yummy yummy!
la 13.05.2015, 13:14
Buna!
la 13.05.2015, 15:01
Chiar iamiii si frageda de se topea in gura!
la 13.05.2015, 17:52
ce bine arata
la 13.05.2015, 20:09
Ce rumena!
la 13.05.2015, 21:14
Cam sexy pulpa, nu-i asa? ) Are Tudor asta un talent, n-am domne ce sa-i fac: e perfectionist pana-n maduva oaselor
la 14.05.2015, 08:49
Super!
la 15.05.2015, 09:13
Ce rumena si buna e, sparanghelul arata perfect....dar, exista un dar. De ce a primit garantat daca are doar 2 poze si nu are tips. ))). PS cred ca o sa fiu data afara din comunitate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking