Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L

Postat de AlexTeacher in Slow Cooker
13 Mai 2015 | 3656 vizualizari
Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L

Frageda si aromata cum nu ai mai mancat vreodata :) Trebuie sa marturisesc ca-mi place carnea. Imi place s-o pregatesc, sa experimentez de foarte multe ori, in fel si chip cu bucati care mai de care mai deosebite de carne. Iesiti din carapace si nu va temeti de nou ! Echilibrati gusturi puternice cu gusturi fructate, fresh, usor acide sau amarui si haideti sa ducem gastronomia Romaneasca dincolo de stereotipurile Balcanice.

Ingrediente

    • Pulpa de curcan, afumata – 1 buc
    • Sparanghel – 1/2 legatura
    • Condiment Texas Barbecue – dupa gust
    • Miere – 1 lingura
    • Piper amestec – dupa gust
    • Sare – dupa gust
    • Unt – 25 g
    • Ulei de masline – 2 linguri
    • Vin roze – 40 ml
    • Cimbru proaspat – 2 crengute

Mod de preparare

  • Asezonati pulpa de curcan cu condiment Texas Barbecue si piper amestec;

  • Adaugati-o in slow cooker-ul Crock-Pot 5,7 L impreuna cu vinul roze, crengutele de cimbru proaspat, untul si uleiul de masline;

  • Setati aparatul Crock-Pot pe programul de gatire "high" si timpul de 5 ore;

  • Cu 15 minute inainte de incheierea programului, ungeti pulpa de curcan cu miere si adaugati si sparanghelul curatat in prealabil – asezonati cu sare si piper amestec daca este cazul;

  • La finalul programului de gatire, scoateti din Crock-Pot si serviti fierbinte;

    Optional puteti sa procedati asa cum am procedat eu: sa puneti pulpa intr-o tava de cuptor, pe o hartie de copt, si s-o gratinati in cuptor cca 5-8 minute la 210-220 grade C, pentru a obtine aceasta crusta superba ! 

 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Retete similare

Varza murata cu sunculita afumata, la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris

Varza murata cu sunculita afumata, la slow cooker Crock-Pot

Varza murată se taie fideluță, se lasă în apă rece cca. 60 minute. Șunculița de porc afumată se taie cubulețe. Varza se scurge de apă și se pune în vasul de ceramic al...

Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne de vitel la Crock Pot Slow Cooker 3,5 L Red

Postat de mitinita

Ardei umpluti cu carne de vitel la Crock Pot Slow Cooker 3,5 L Red

Ceapa si morcovii se curata si se dau pe razatoare. Orezul se spala. Patrunjelul si mararul se spala si se taie marunt. Carnea de vitel se da prin masina de tocat. Intr-un bol se pun...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 13.05.2015, 11:51
De probat! La MultiCooker , deocamdată.
la 13.05.2015, 11:53
Oh, Doamne! Bine mi-ar prinde și mie Crock Pot-ul acela afurisit! Mă omoară cu zile când văd ce iese din el... )
la 13.05.2015, 11:56
Vai! lesin!
la 13.05.2015, 12:05
la 13.05.2015, 12:31

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking