Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman

Postat de medioto59 in Mancaruri cu carne
23 Iul 2010 | 10336 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 24.07.2010, 22:04
Wow, ce bunatate ! dietetic e.....nu ma cearta nutri......asa ca ma servesc...
la 24.07.2010, 22:25
Julie, cum vrei tu, gata s-a facut................
la 24.07.2010, 22:26
Ela, cred ca nu l-a lasat Gaby pe Cezar sa vina ca inca nu a sosit
la 24.07.2010, 22:26
Buni, te rog sa te servesti..................
la 26.07.2010, 12:12
Vai ce bunatate ai facut vin cu toate furculitele din bucatarie . Poza de la avatar e din Franta nu ?
la 26.07.2010, 12:13
Medi cat era de mare pullpa ca pere imensa?
la 26.07.2010, 21:16
Sylvia, sampania am dat-o cand a castigat Spania si a ramas la avatar , nu am mai schimbat ca am zis ca toata lumea da mancare , eu dau si ceva de baut
Intradevar a fost destul de mare, nu stiu cat a avut ,era pulpa superioara.
la 23.05.2014, 20:57

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking