Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman

Postat de medioto59 in Mancaruri cu carne
23 Iul 2010 | 10353 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 23.07.2010, 21:15
sefu............unt cat o nuca
la 23.07.2010, 22:25
medi,se poate o portioara?
la 23.07.2010, 22:32
medi, poza de la avatar se potriveste de minune cu mancarea aia
la 23.07.2010, 22:45
daca vine cezar maine si pleaca luni, e bun?
la 23.07.2010, 23:32
la 23.07.2010, 23:58
Arata tare apetisante felioarele....
la 24.07.2010, 03:28
medioto a fost de curcan sau de curca?super foarte bine arata si eu folosesc foarte des carnea de curcan5 furcu mariiiiiiii si late
la 24.07.2010, 07:29
Mena, inca nu te-ai servit?.............
la 24.07.2010, 07:29
Daaaaaaaaaaaaa,Ina....................
la 24.07.2010, 07:31
Gaby, a plecat Cezar ?.................ca la mine nu a ajuns inca...............da ii pastrez o portie......................
la 24.07.2010, 07:31
Rivka
la 24.07.2010, 07:32
Multumesc,Corina..................
la 24.07.2010, 07:32
Nadina ..................pup si multumesc!...............
la 24.07.2010, 10:16
Super arata!Si daca ne servesti si cu ce ai la avatar...sunt si eu aici!
la 24.07.2010, 19:28
vin si eu....dupa ce pleaca Cezar.....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking