Pulpa de curcan cu rozmarin si sos de merisoare
Postat de medioto59 in Mancaruri cu carne 17 Mar 2012 | 6539 vizualizari
O friptura aromata si un sos dulce-acrisor.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (48)
la 17.03.2012, 20:50
uite Miki a mancat-o pe toata
la 17.03.2012, 20:53
Miti,tu nu intelegi ca este expirata
la 17.03.2012, 20:56
numai expiraciuni ne dai
la 17.03.2012, 20:58
Medi nu ii bai,ceva bun tot ai tu acum
la 17.03.2012, 20:58
deci nu numai eu umblu cu expiratele
la 17.03.2012, 20:58
ce bine arata.....
la 17.03.2012, 20:59
pai faci prospaturi ce vrei sa ma duci la spital direct??
la 17.03.2012, 21:24
rozmarinul a fost condimentul zilei
la 17.03.2012, 21:28
bun,bun
la 17.03.2012, 21:40
bunaciune
la 17.03.2012, 21:49
Cris o ciorba de legume ar fi buna?
la 17.03.2012, 21:49
Miti,la mine toate sunt expirate
la 17.03.2012, 21:50
Multumesc,Madi!
la 17.03.2012, 21:50
Rocs
la 17.03.2012, 21:50
Buni,ce ai facut bun cu rozmarin?
COMENTEAZA