Pulpa de curcan glazurata cu sos de afine

Postat de margo in Curcan
21 Ian 2015 | 3727 vizualizari

Intotdeauna mi-a placut combinatia de gusturi dulce-iute.Si pentru ca la dulciuri,la ciocolata mai ales merge de minune,am zis ca si la fripturi trebuie sa fie la fel de spectaculos.Intr-adevar, e o combinatie perfecta intre dulce si iute.

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 21.01.2015, 19:15
Papa bun la tine in farfurie!
la 21.01.2015, 19:16
la 21.01.2015, 19:43
bun bun
la 22.01.2015, 08:20
n-am incercat combinatia, dar trebuie sa fie buna
la 23.01.2015, 14:05
interesant

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking