Ingrediente
- 1 pulpa de curcan
- sare, piper
- condimente pentru pui
- 4 cartofi rosii
- 1 ceapa rosie
- 1 morcov mai mic
- 3 lg ulei
- 50 ml apa
Mod de preparare
Se spala pulpa de curcan, se sterge de apa si se taie in doua. Se presara condimentele pentru pui, sare si piper si se maseaza putin bucatile de carne.
Se curata cartofii, ceapa si morcovul. Cartofii se taie in bucati mai mari, morcovul se taie rondele iar ceapa se tai fasii.
In vasul aparatului se toarna uleiul apoi se pun cartofii, ceapa si rondelele de morcovi. Se presara putina sare apoi se asaza deasupra legumelor bucatile de carne. Se toarna apa, se pune capacul si se porneste aparatul. Se seteaza aparatul pe functia high pentru 4 ore.
Cand este gata, daca doriti, puteti pune pulpele la cuptor pentru cateva minute pentru a se rumeni. Eu am lasat-o asa.
Se serveste carnea alaturi de cartofi sau serviti cu garnitura preferata. Copiii au preferat cous-cous.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|