Pulpa de ied umpluta cu legume la slow cooker Crock Pot
Postat de Bunica in Mancaruri cu carne 21 Feb 2021 | 1745 vizualizari
Pulpa de ied umpluta cu legume poate fi consumata ca aperitiv sau ca fel principal alaturi de o garnitura si/sau salata.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (17)
la 21.02.2021, 19:27
la 21.02.2021, 19:31
Nu prea ma dau in vant dupa asa ceva, dar arata tare bine!
la 21.02.2021, 19:56
Este atat de gustoasaaaaa!
la 21.02.2021, 20:08
la 21.02.2021, 21:20
Dacă este precum carnea de miel, atunci sigur îmi place...!
la 21.02.2021, 22:19
la 21.02.2021, 22:47
Vine Paștele, Buni?
la 21.02.2021, 23:28
E pe vine ,Laura!)))))
la 21.02.2021, 23:31
Rodica,carnea de ied e mai gustoasa si mai usoara dacat cea de miel.
la 22.02.2021, 00:17
O delicatesa !!! Vin la masa . Si nu singura il aduc si pe consortul )
la 22.02.2021, 09:53
Buna!
la 22.02.2021, 18:24
Deja te-ai dat la ieduț? Bunăciune!
la 22.02.2021, 19:47
Ce bunătate!
COMENTEAZA