Ingrediente
- 1 + 1/2 pulpa miel
- 1 lamaie
- 2 fire mari de usturoi verde
- 1 lingurita boia afumata spaniola
- 1 lingurita cu varf de piper rosu
- 1/2 lingurita usturoi granulat
- 1/2 lingurita piper cu lamaie
- 100 ml ulei masline
- 100 gr slaninuta afumata
- sare
Mod de preparare
- Pulpita de miel se spala si se curata cu atentie.
- Rasniti sau zdrobiti in mojar jumatate din boabele de piper rosu .
- Se freaca cu sare, piper culamie si piper rosu zdrobit si cu zeama de lamaie .
- Puneti pulpa la rece si o lasati sa cateva ore .
- Se incalzeste, Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot si se prajeste carnea usor pe toate partile .
- Se scoate carnea pe o bucata mare de hartie de copt .
- Pe dedesupt de carne si pe deasupara se pune usturoiul verde si cate o felie mare de slaninuta afumata de casa .
- Presarati boia afumata si usturoi granulat .
- Slaninuta va da un gust foarte bun frip[turii de miel .
- Se toarna deasupra uleiul ramas de la prajire si se impacheteaza friptura .
- Curatati vasul Multicookerului 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot si introduceti gratarul din dotare .
- Puneti pachetul cu carne pe gratar si coaceti timp de o ora la 200 grade C .
- In ultimele minute desfaceti hartia de copt si lasati friptura sa se rumeneasca usor .
- La servire presarati peste friptura restul de boabe rosii .
- Puneti alaturi salata, legumele sau garnitura preferata !!!
- Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu piper rosu la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|