Pulpă de miel gătită în vasul roman

Postat de panacris in Oaie
24 Ian 2015 | 5726 vizualizari

;) O fi bun Multicookerul, sau vas-ul sub presiune, dar vasul Roman întrece tot modernismul ;) Preparatele sunt mult mai gustoase și savuroase! ;)

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 24.01.2015, 18:46
Ce frumos s-a rumenit!Bunăăăăăăăăăăă!
la 24.01.2015, 19:00
Ce bine arata!
la 24.01.2015, 19:07
Deja jumate s-a duuuuuss ,)
la 24.01.2015, 19:28
buna rauuuuuuuuuu
la 24.01.2015, 19:51
ce bine arata
la 24.01.2015, 19:57
Azi am avut si noi friptura de miel...ultima rundade la congelator!! Imi place muuult!!
la 24.01.2015, 20:04
ce fain arata
la 24.01.2015, 20:21
Simona, exact așa a fost și la noi,) Mai am ceva organe de miel
la 24.01.2015, 20:22
buna buna
la 24.01.2015, 21:08
Eu mai am din miel doar prapurele . tot spun ca am sa-l folosesc la ceva tocatura ))
la 24.01.2015, 21:44
minunata
la 24.01.2015, 22:16
apetisanta
la 25.01.2015, 09:21
Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!
la 25.01.2015, 15:48
la 25.01.2015, 18:53
ce buna este carnita de miel

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking