Pulpă de miel gătită în vasul roman
Postat de panacris in Oaie 24 Ian 2015 | 5726 vizualizari
;) O fi bun Multicookerul, sau vas-ul sub presiune, dar vasul Roman întrece tot modernismul ;) Preparatele sunt mult mai gustoase și savuroase! ;)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 24.01.2015, 18:46
Ce frumos s-a rumenit!Bunăăăăăăăăăăă!
la 24.01.2015, 19:00
Ce bine arata!
la 24.01.2015, 19:07
Deja jumate s-a duuuuuss ,)
la 24.01.2015, 19:28
buna rauuuuuuuuuu
la 24.01.2015, 19:51
ce bine arata
la 24.01.2015, 19:57
Azi am avut si noi friptura de miel...ultima rundade la congelator!! Imi place muuult!!
la 24.01.2015, 20:04
ce fain arata
la 24.01.2015, 20:21
Simona, exact așa a fost și la noi,) Mai am ceva organe de miel
la 24.01.2015, 20:22
buna buna
la 24.01.2015, 21:08
Eu mai am din miel doar prapurele . tot spun ca am sa-l folosesc la ceva tocatura ))
la 24.01.2015, 21:44
minunata
la 24.01.2015, 22:16
apetisanta
la 25.01.2015, 09:21
Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!
la 25.01.2015, 18:53
ce buna este carnita de miel
COMENTEAZA