Ingrediente
- 1 pulpa miel (aprox 2kg)
- 1 lingura pudra curcuma
- 200 ml vin rosu
- 3-4 catei usturoi
- 3 fire leustean
- sare
- piper
- 1 lingurita boia afumata
- 2 fire de foi dafin
- 1 lingura mustar
Mod de preparare
Carnea de miel o spalam bine in apa rece si o lasam sa se scurga si sa se usuce.
Intr-un bol punem pudra de curcuma ,50 ml vin rosu, boia , sare,piper si mustarul si omogenizam .
Cu aceasta marinata frecam bine carnea (ii facem un masaj bun ) pe toate partile . Punem carnea intr-o punga si dam la frigider pentru 12 ore. Din cand in cand mai scoatem si mai masam putin pe toate partile fara a mai scoate carnea din punga.
A doua zi punem carnea in vasul de la Slow Cooker , adaugam 150 ml vin , usturoiul taiat in felii , frunzele de dafin si frunzele de leusean . Pornim aparatul si il setam la temperature joasa pentru 6 ore. Trebuie sa uitam de carne.
Serviti cu legume sotate sau piure de cartofi .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la CrockPot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|