Ingrediente
- 1 pulpa miel
- oregano
- cimbru
- piper cu usturoi
- boia dulce
- 150 ml vin roze
- 1 lingura ulei
- cartofi la cuptor si sos de usturoi pentru servit
Mod de preparare
Curatam pulpa de piei si grasime si o crestam din loc in loc. Presaram condimentele peste ea, apoi uleiul si o masam bine. Asezam pulpa intr-un vas incapator si turnam vinul. Acoperim cu folie de aluminiu si o dam la frigider pentru 24 de ore. Ocazional intoarcem pulpa pe partea cealalta, astfel incat sa stea toata in vin.
Pornim aparatul slow cooker Crock-Pot pe slow pentru 4 ore si asezam pulpa impreuna cu zeama lasata. Dupa ce timpul a trecut putem sa o punem 5 minute la cuptor pentru a se rumeni frumos. Servim friptura cu cartofi la cuptor sau alte legume, dupa preferinta si sos de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|