Pulpa de miel marinata in otet taranesc de vin rosu, pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Postat de merisor67 in Oaie
11 Apr 2016 | 3720 vizualizari

Deseori, în trecut, marinam cărnurile în oțet de vin țărănesc, natural și sănătos. Ieșeau tare, tare fragede și suculente. Și pentru că socrii mei mi-au adus miel de la țară, i-am rugat să-mi aducă și oțet pentru a prepara carnea așa cum știam eu odată. Dar asta nu e tot. Am avut și un mare ajutor mai ales pentru a scurta perioada de marinare, dar și pentru modul în care carnea este ajutată să-și deschidă porii și să pătrundă în interiorul ei, soluția de marinare. Este vorba despre caserola pentru marinare de la Food Saver , care chiar face minuni.

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 23.04.2016, 00:37
Interesanta asocierea de condimente . tentant

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking