Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene
Postat de Constelatialeu in Porc 31 Mar 2016 | 2541 vizualizari
Leguma porcu' sa traiasca .....
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 31.03.2016, 20:04
Harnica
la 31.03.2016, 20:07
Delicioasa
Ma tot uitam de ce-ai pus atatea galbenusuri )))) :">
la 31.03.2016, 20:07
Ina, pentru ca mi-au ouat cocosii...
la 31.03.2016, 20:13
))))
la 31.03.2016, 20:19
Imi plac rosioarele alea! Le mananc ca pe masline
la 31.03.2016, 20:19
buna rau
la 31.03.2016, 20:21
Clemisoara scumpa...tare bun preparatul tau!
la 31.03.2016, 20:28
Of, Cleme
la 31.03.2016, 20:36
Sa nu ma zici lui Padre...desi vede si aude tot...
la 31.03.2016, 20:40
Nu am mancat niciodata leurda !
la 31.03.2016, 20:43
Nu la el ma gandeam, ma gandeam la mine
la 31.03.2016, 20:44
mananc rosiile si leurda, ca tare bine arata , pulpa ti-o las
la 31.03.2016, 21:35
carnarii
la 31.03.2016, 22:04
Die, pai ce sa fac, frunzele nu-mi tin de foame...
la 31.03.2016, 22:05
eu chiar ma gandesc serios sa o raresc rau cu carnea
COMENTEAZA