Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene

Postat de Constelatialeu in Porc
31 Mar 2016 | 2541 vizualizari

Leguma porcu' sa traiasca .....

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 31.03.2016, 20:04
Harnica
la 31.03.2016, 20:07
Delicioasa
Ma tot uitam de ce-ai pus atatea galbenusuri )))) :">
la 31.03.2016, 20:07
Ina, pentru ca mi-au ouat cocosii...
la 31.03.2016, 20:13
))))
la 31.03.2016, 20:19
Imi plac rosioarele alea! Le mananc ca pe masline
la 31.03.2016, 20:19
buna rau
la 31.03.2016, 20:21
Clemisoara scumpa...tare bun preparatul tau!
la 31.03.2016, 20:28
Of, Cleme
la 31.03.2016, 20:36
Sa nu ma zici lui Padre...desi vede si aude tot...
la 31.03.2016, 20:40
Nu am mancat niciodata leurda !
la 31.03.2016, 20:43
Nu la el ma gandeam, ma gandeam la mine
la 31.03.2016, 20:44
mananc rosiile si leurda, ca tare bine arata , pulpa ti-o las
la 31.03.2016, 21:35
carnarii
la 31.03.2016, 22:04
Die, pai ce sa fac, frunzele nu-mi tin de foame...
la 31.03.2016, 22:05
eu chiar ma gandesc serios sa o raresc rau cu carnea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking