Pulpa de porc cu sote de legume

Postat de katty in Porc
10 Feb 2015 | 5106 vizualizari
Pulpa de porc cu sote de legume

Ingrediente

  • 400 gr pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 200 gr brocoli congelat
  • 150 gr fasole verde
  • 3 linguri ulei
  • 3-4 linguri sos de rosii
  • sare
  • piper
  • 5 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei
  • orez ptr garnitura

Mod de preparare

Se spala carnea ,se taie cuburi si se pune la marinat cu sosul de soia, 2 linguri ulei ,sare si piper pentru cateva ore.Se scoate carnea si se rumeneste usor pe toate partile in putin ulei bine incins  ,apoi se scoate pe o farfurie si se pun la calit legumele taiate (morcovii se taie rondele ,ardeiul gras fasii ,iar ceapa solzisori ).Cand s-au inmuiat,se adauga din nou carnea ,cateva linguri de apa calda,sosul de rosii ,sare si piper.Se lasa sa fiarba cateva minute ,pana scade zeama si legumele sunt bine patrunse.Separat ,se fierbe orez in apa cu sare si o lingura ulei.Se serveste carnea cu legumele pe pat de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sote de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de porc cu cartofi

Postat de mirela0911

Tocanita de porc cu cartofi

Se spala bine carnea, se sterge cu prosop de hartie si se taie cubulete potrivite. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se adauga carnea. Se caleste pana devine alba. Se adauga ceapa...

Citeste continuarea

Musaca de cartofi

Postat de Pungasa_Rogue

Musaca de cartofi

Cartofii se spala si se pun la fiert intregi in coaja. Peste canea tocata se adauga: o ceapa taiata marunt, doua linguri bulion, o lingurita de boia de ardei dulce, o jumatate de lingurita de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.02.2015, 09:36
Foarte buna!!
la 10.02.2015, 09:48
la 10.02.2015, 13:33
la 10.02.2015, 15:02
bun bun

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking