pulpa de porc in foi de varza acra
Postat de mihaelar63 in Porc 24 Ian 2010 | 8142 vizualizari
o pulpita de porc impanata cu carnaciori infofolita [doar e frig] in foi de varza acra, data apoi la cuptor.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 25.01.2010, 00:04
nu prea mananc porc, dar ce ai preparat arata delicios
la 25.01.2010, 00:11
Ce bine arata Ce foame mi s-a facut
la 25.01.2010, 09:06
ce frumos arata! parca sunt niste ''bebelusi''in scutece.
la 25.01.2010, 10:31
la 25.01.2010, 11:00
cred k este delicios.. buna idee
la 25.01.2010, 19:36
Este o reteta de nota 10, cred ca a fost foooarte buna pulpa, arata nemaipomenit!
la 26.01.2010, 17:43
vreau sa spun ca arata minunat ca o delicatesa!
nici eu nu mananc porc(nu mai mancasem cred de ceva ani...5 pana iarna asta am fost cam bolnava si apoi am mancat mai multa carne inclusiv porc) dar din asta cu greu m-as putea abtine sa nu gust.
arata ca o delicatesa, minunat!
la 30.01.2010, 18:27
Da bine ai invelit carnita sa nu inghete carnaciorii.
la 30.01.2010, 21:36
la 07.03.2010, 07:27
f bn arata, nici eu nu prea manac porc, insa sotul meu numai porc ar mancaasa k dau repede de aici sa nu vada k apoi o sa ma bata la cap sa-i fac
COMENTEAZA