pulpa de porc in foi de varza acra

Postat de mihaelar63 in Porc
24 Ian 2010 | 8143 vizualizari
pulpa de porc in foi de varza acra

o pulpita de porc impanata cu carnaciori infofolita [doar e frig] in foi de varza acra, data apoi la cuptor.

Ingrediente

  • 1 kg pulpa porc
  • 300 gr carnat afumat [ sau cabanos ]
  • ardei rosu si galben ,
  • cozi de ceapa verde
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • ulei
  • 6 foi mari de varza acra 
  • 2 linguri de miere

Mod de preparare

  1. pulpa de porc se spala .
  2. cu ajutorul cutitului se fac intepaturi adinci in care se introduce carnatul, ardeiul rosu usturoiul si coditele de ceapa din loc in loc .
  3. se condimenteaza pulpa cu sare , piper , rozmarin si se prajeste in tigaia cu putin ulei pana prinde crusta pe toate partile .
  4. pulpa se inveleste in foi de varza acra si se pune intr-o tava cu putina apa .
  5. se da o ora la cuptor , din cand in cand se stropeste cu sosul format .
  6.  se indeparteaza foile de varza si se unge pulpa cu putina miere .
  7. se mai lasa 10 min pana se rumeneste frumos .
  8. serviti cu garnitura dorita .[ noi am avut cartofi taranesti ]
Daca ti-a placut reteta noastra "pulpa de porc in foi de varza acra" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale cu carne tocata de porc in foi de varza acra

Postat de autodiag

Sarmale cu carne tocata de porc in foi de varza acra

Varza se lasa de seara la desarat in apa. A doua zi, se pregateste pentru sarmale, taind-o in bucati potrivite. Se pastreaza o foaie intreaga. Pulpa de porc afumata se taie bucatele si se...

Citeste continuarea

Sarmalute in foi de varza acra

Postat de janet

Sarmalute in foi de varza acra

Carnea o trecem prin masina de tocat si o lasm la o parte Ne vom ocupa de zarzavat:tocam marunt ceapa, morcovul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Punem o tigaie la incins in care am pus...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2010, 00:04
nu prea mananc porc, dar ce ai preparat arata delicios
la 25.01.2010, 00:11
Ce bine arata Ce foame mi s-a facut
la 25.01.2010, 09:06
ce frumos arata! parca sunt niste ''bebelusi''in scutece.
la 25.01.2010, 10:31
la 25.01.2010, 11:00
cred k este delicios.. buna idee

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking