Pulpa impanata la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Porc
27 Apr 2011 | 9390 vizualizari
Pulpa impanata la cuptor

Ingrediente

  • 1 pulpa de porc intreaga de circa 1 kg 800 gr
  • 2-3 bucati cabanos
  • 10 catei usturoi
  • 5 cepe verzi
  • 1 ceapa uscata
  • 200 gr rosii in sos tomat
  • sare
  • piper
  • 2-3 foi de dafin
  • 3-4 linguri ulei.
  • boia de ardei
  • 7-8 ciupercute intregi conservate
  • 500 ml vin rosu

Mod de preparare

Pulpa de porc o spalam bine si o tamponam cu servete de bucatarie de surplusul de apa.

cabanosul il taiem rondele de 3-4 cm lungime.

4 catei de usturoi ii curatam si ii taiem pe jumatate.

gaurim pulpa din loc in loc,punem bucati de cabanos si jumatati de catei de usturoi.

ceapa verde o spalam si o tocam.

ceapa uscata o curatam,o spalam si o taiem pestisor.

intr-un bol punem vinul si uleiul.

apoi adaugam condimentele:sare,piper,boia de ardei,foi de dafin.

le amestecam bine.

dupa care punem ceapa verde si cea uscata,apoi restul de usturoi curatat si pisat.

amestecam totul cu o lingura si punem pulpa de porc in acel bait.

o dam la frigider cam 2 ore sa stea sa ia gust de toate condimentele.

luam o tava si punem pulpa in ea.

turnam si baitul,iar deasupra punem rosiile tocate in sos tomat,iar pe margini ciupercutele intregi.

acoperim tava cu staniol si o dam in cuptorul incins.

mai deschidem cuptorul si tot stropim cu zeama din tava peste pulpa.

dupa ce s-a facut mai bine de jumatate ,luam staniolul de tot.

continuam sa o stropim cu zeama din tava.

cand e gata o lasam putin sa se racoreasca apoi o servim.

eu pe langa pulpa de porc ,am mai adaugat si 3 pulpe de pui in tava.

Pofta bunaaaaaaa!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa impanata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpa de porc impanata cu usturoi si afumatura

Postat de Patricia_Iordache_79

Pulpa de porc impanata cu usturoi si afumatura

Spalam bucata de carne si o crestam din loc in loc ajutandu-ne de varful unui cutit ascutit.  In fiecare orificiu creat bagam cate un catel de usturoi (daca este prea mare, il taiem in...

Citeste continuarea

Pulpa de porc impanata cu sunca si usturoi la cuptor

Postat de ralu_ca

Pulpa de porc impanata cu sunca si usturoi la cuptor

In pulpa de porc, pe care am asezat-o intr-o tava, am facut cateva crestaturi in care am introdus sunca si usturoi, apoi am presarat cu sare, piper, busuioc si rozmarin. Am turnat ulei de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2011, 11:48
ce bine arata parca as vrea si eu
am venit
la 27.04.2011, 12:07
bunatate de papica, yam-yam!
arata apetisant!
la 27.04.2011, 12:20
Mmmm...ce bunatate!
la 27.04.2011, 12:42
deliciosenie
la 27.04.2011, 13:46

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking