Pulpa de porc in sos de vin si lapte

Postat de Sidy in Porc
5 Oct 2012 | 4112 vizualizari

Porcul-cea mai iubită carne din România ,este aproape de fiecare, dată prima opţiune pentru o friptură, acasa la mine, daca ii intreb ce vor sa manance... Pulpa – probabil cea mai bună alegere pentru o friptură , gătită întreagă,la foc mic ,da rezultate deosebite, iar aceasta este o friptura de porc fragedea si extrem de gustoasa.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 05.10.2012, 16:17
foarte interesant
la 05.10.2012, 16:18
CE BİNE ARATA
la 05.10.2012, 16:20
la 05.10.2012, 16:26
ce bine arata
la 05.10.2012, 16:26
O sa incerc si eu, dar cu carne de curcan. Sper sa mearga.
la 05.10.2012, 16:45
bine arata
la 05.10.2012, 17:26
Ce deliciosenie, porcul asta! Imbibat in lapte, cred ca a devenit super fraged
la 05.10.2012, 17:45
cred si eu ca e bun
la 05.10.2012, 18:39
La asa bunatate nu ne mai gandim la colesterol)
la 05.10.2012, 18:43
gustos
la 05.10.2012, 20:06
Daca ai sti ca as intinge putina paine in sos
la 06.10.2012, 06:45
Arata extraordinar!
la 06.10.2012, 11:54
delicios de bun
la 07.10.2012, 23:10

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking