Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic

Postat de rhapsody in Porc
30 Oct 2012 | 5219 vizualizari

Azi avem in meniu ceva mai consistent! Ce ziceti, e prea dimineata sa va tentez cu asa ceva?

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 30.10.2012, 12:35
bestial! bestial
la 30.10.2012, 12:40
Rocsi te astept cu mare drag!
Elena
Laura
la 30.10.2012, 12:41
si eu vin la masa!pregateste-te
la 30.10.2012, 13:50
Wauuuu,ce bine arata
la 07.11.2012, 10:18
la 07.11.2012, 20:15
la carne dupa ce o rumenim adaugam putina apa ?ma gindesc ca in alea 30 minute fara ulei sau apa se arde...
la 08.11.2012, 08:03
Caroline, eu n-am pus deloc pentru ca a lasat carnea destula apa si s-a facut in sucul propriu, dar daca e nevoie poti pune cateva linguri de apa sau de vin.
la 08.11.2012, 19:38
ok...pupici
la 09.11.2012, 08:11

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking