Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic

Postat de rhapsody in Porc
30 Oct 2012 | 5059 vizualizari
Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic

Azi avem in meniu ceva mai consistent! Ce ziceti, e prea dimineata sa va tentez cu asa ceva?

Ingrediente

  • 800 g pulpa de porc fara os si fara grasime
  • 1/2 lg ulei
  • 2 ardei kapia
  • 150 g rosii chery
  • sare, 2 foi de dafin
  • 200 g orez salbatic
  • apa

Mod de preparare

1. Pulpa de porc o spalam si o taiem fasii de 10 cm lungime si 2 cm latime. O rumenim pe toate partile in 1/2  lingura de ulei, apoi punem capacul si o lasam la foc potrivit 30 minute.

2. Taiem ardeii julien si ii punem peste pulpa de porc. De asemenea, punem rosiile, frunzele de dafin si sarea si 3 linguri de apa. Mai lasam pe foc 5-10 min.

3. Fierbem orezul in 400 ml apa timp de 15 min. Dupa ce a fiert punem orezul intr-o sita la scurs.   

Asta e tot, in 35 minute am preparat un pranz sau o cina minunate

Va doresc Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de friptura de porc cu roade de toamna

Postat de panacris

Reteta de friptura de porc cu roade de toamna

Iata cum se prepara Reteta de friptura de porc cu roade de toamna Carnea se taie bucățele și se pune la gătit împreună cu ceapa prăjită cca. 120 de minute la foc mic,sau slow cook,...

Citeste continuarea

Cotlet de porc aromatizat

Postat de panacris

Cotlet de porc aromatizat

De data aceasta am folosit clasicul vas de lut. Acesta în primul rând se lasă la “umezit” adică se pune în chiuveta temeinc curățată cca. 20 minute în apă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.10.2012, 08:29
sa imi pastrezi un loc la pranz
la 30.10.2012, 08:43
ce super arata
la 30.10.2012, 08:46
arata tare bine
la 30.10.2012, 08:46
Desigur Laurenta!
Multumesc Dia
la 30.10.2012, 08:47
ce frumos!!!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking