Pulpa de porc la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Porc
7 Feb 2016 | 6511 vizualizari

Pentru o duminica in familie, pentru a masa festiva sau orice alt moment frumos din viata voastra, aceasta pulpa este foarte potrivita. Bine aromatizata, patrunsa pana la os, rumena, nu poate fi numita decat perfecta.

Inapoi la reteta

Comentarii (48)

la 07.02.2016, 12:18
Vai de mine cum arata! Tu nu vrei sa te lasi la ailalti care fac revelionul?
la 07.02.2016, 12:20
)) Corina, pai ce, eu nu pot avea bunaciuni, doar ei? Fara gluma, a iesit dementiala
la 07.02.2016, 12:25
chiar perfecta! Bravo!!
la 07.02.2016, 12:26
Claudia, multumesc mult
la 07.02.2016, 12:30
Perfecta!
la 07.02.2016, 12:30
waw!
la 07.02.2016, 12:31
Dya, multumesc
la 07.02.2016, 12:31
Multumesc Inisor
la 07.02.2016, 12:32
Vai ce bine arata!!!!!!!!!! Ai pus multe, multe condimente, asta ii da aroma deosebita, bravooo, imi place cat de frumos ai gatit pulpa!!!
la 07.02.2016, 12:40
Yamiii, ce pulpita delicioasa!
la 07.02.2016, 12:40
Melinda, a iesit o grozavie. Eu nu gatesc prea des bucatile de carne intregi, ci le prefer feliate, dar asta a iesit chiar mai aparte. Ori ca era si carnea frageda si a iesit de se topea in gura
la 07.02.2016, 12:42
Multumesc Camelya
la 07.02.2016, 12:53
Bun
la 07.02.2016, 12:54
super faina, rumena si tare gustoasa!
la 07.02.2016, 13:10
Se vede pe imagini ca e grozava, tare mult imi place ce vad!!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking