Pulpa de porc la gratar cu sos de mustar

Postat de timea in Porc
27 Mai 2012 | 4082 vizualizari

Chiar daca vremea de afara nu ne prea permite sa iesim la iarba verde la gratar, nu trebuie sa renuntam la placerea de a manca o carne buna facuta la gratar chiar daca e facuta la gratarul de pe aragaz :).

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 27.05.2012, 11:57
hmmm foarte buuun...super!!!
la 27.05.2012, 11:58
Mmmm gustos!
la 27.05.2012, 12:02
Zamfira, Rocsi
la 27.05.2012, 12:13
Papa buuuuunnnn arata tare bine...si-mi place mult si farfuria (culoarea)
la 27.05.2012, 12:39
Ce gustos trebuie sa fie!
la 27.05.2012, 12:52
ce bine arata e adevarat ca fragezeste mustarul?
la 27.05.2012, 13:39
minunat arata
la 27.05.2012, 13:40
Laura , Mirela - multumesc
la 27.05.2012, 13:41
Miti - merci! Si da mustarul fragezeste in general carnea
la 27.05.2012, 13:41
Dia multumesc
la 27.05.2012, 13:52
ce bine arataaa
la 27.05.2012, 14:18
gustos
la 27.05.2012, 14:19
e buna oricum ar fi facuta
la 27.05.2012, 14:29
ce bine arata
la 27.05.2012, 14:39
delicios!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking