Pulpa de porc la tava ~ Reteta cu nr. 400

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
20 Ian 2014 | 5075 vizualizari

Reteta cu nr. 400 nu s-a nimerit a fi un desert, ci o mancare consistenta, care cred ca e pe placul oricui. *** Preparata astfel, carnea de porc nu va fi fada, uscata, iar sosul cu vin va merge de minune alaturi de un piure cremos de cartofi.

Inapoi la reteta

Comentarii (43)

la 21.01.2014, 18:02
Laura, parca ai fi maica-mea ) Cand ii aratam ceva ce faceam bine ( si la care ea nici nu se pricepea ) , imi zicea: "Asa, mama, fa cum te-am invatat! " )
la 22.01.2014, 07:52

la 22.01.2014, 09:11
Felicitări! La cât mai multe rețete savuroase și delicioase!
la 22.01.2014, 09:15
De ce nu scriem si temperatura aproximativa, de ex. 200 sau 180 grade C. Sa stie gospodina ce are de facut. Sunt forte multe gospodine tinere care nu au atata experienta
la 22.01.2014, 11:03
la 22.01.2014, 12:04
Draga Romanita, eu folosesc un aragaz antic , fara termometru . Flacara ( mica , medie sau mare ) ne-o stabilim fiecare in functie de performantele aragazului, de vasul in care preparam mancarea, dar si de distanta intre vas si flacara, etc. Si timpii de lucru sunt diferiti, in functie de tipul de gaz ( cazul metan are putere calorica mai mare decat gazul butan, deci timpul de coacere este mai mic ). De asemenea, trebuie sa tinem cont daca in cuptor avem flacara si in partea superioara ( eu n-am )
Fiecare trebuie intai sa ne cunoastem aragazul, ca sa putem obtine un preparat bun.
Si eu mai stiu ca atunci cand pun ceva la foc, nu revin dupa o ora, ca asa imi scrie in reteta , ci verific din cand in cand , tocmai pentru a vedea cum reglez focul sau daca trebuie sa mut vasul/tava pe un nivel inferior/superior
Cu orice alta intrebare iti pot sta la dispozitie, dar cu asta nu Zi frumoasa!
la 22.01.2014, 14:33
foarte bun
la 22.01.2014, 16:59
super Felicitari!
la 22.01.2014, 19:39
la 22.01.2014, 21:34
Felicitari
la 29.01.2014, 08:44
pe gustul meu
la 25.02.2014, 11:42
la 10.02.2015, 13:19

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking