Pulpa de porc la tava ~ Reteta cu nr. 400
Postat de Ina in Mancaruri cu carne 20 Ian 2014 | 5093 vizualizari
Reteta cu nr. 400 nu s-a nimerit a fi un desert, ci o mancare consistenta, care cred ca e pe placul oricui. *** Preparata astfel, carnea de porc nu va fi fada, uscata, iar sosul cu vin va merge de minune alaturi de un piure cremos de cartofi.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (43)
la 20.01.2014, 22:44
Va multumesc pentru cuvintele frumoase si aprecieri!
la 20.01.2014, 22:46
La cat mai multe
la 20.01.2014, 23:01
Felicitari scumpa sa ne aduci multe retete delicioase
la 20.01.2014, 23:07
Felicitari !!!
la 21.01.2014, 08:05
Delicioasa fripturica!! Felicitari pt toate retetele!!
la 21.01.2014, 09:54
ce bunatate , la cat mai multe retete Ina
la 21.01.2014, 10:04
Imi place de mor friptura facuta asa!
la 21.01.2014, 10:18
Vai de mine si de mine. O grozavenie de fripturica. La cat mai multe!
la 21.01.2014, 11:30
bravoooooo
la 21.01.2014, 12:12
O bunatate..La cat mai multe reteta draga Ina
la 21.01.2014, 17:11
Inca o data va multumesc pentru tot Daca nu erati voi aici, nici eu n-as fi fost!
Faptul ca-s aici de aproape 4 ani, voua, tuturor, vi se datoreaza!
la 21.01.2014, 17:24
Felicitandu-te...e ca si cand m-as felicita pe mine, asa-i?)))
Bravo, Inuc, pentru tot! Pentru retete si pentru ca esti sincera, naturala si vesela!
cred ca mai ai tu calitati da' nu mi le amintesc acu'...))))
la 21.01.2014, 17:31
Ma bucur ca te-am invatat si ca te-am ghidat bine ai invatat bine de la mine ))
bvoo,Ina! gatesti de moare omul in crize, de pofta. am o lista lungaaa pt Fetesti, asa ca tu continua cu bunaciunile astea ca pana ajungem la tine, se mai aduna
la 21.01.2014, 18:01
)) sor-mea, cata dreptate ai!
COMENTEAZA