Pulpa de purcelus la tava

Postat de Constelatialeu in Porc
8 Sep 2015 | 6112 vizualizari

Am zis purcelus,ca a avut decat 40 de kile cu cotet cu tot.Si ce se putea face dintr-o pulpita asa mica decat sa o impanam cu usturoi si sa o bagam la cuptor.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 08.09.2015, 19:22
Ete la Leoaica,da direct cu pulpa dupa noi )))
la 08.09.2015, 19:45
Cleme, purcelus zici? Nu-i cam mic pentru maseaua ta? )
la 08.09.2015, 19:57
Ce rumena e pulpita , vai ce bunatate !!!
la 08.09.2015, 20:40
la 08.09.2015, 20:43
pulpa ca pulpa...usturoiul, uleiul si restul is baza...
la 08.09.2015, 21:46
asta da reteta ....delicioasa
la 09.09.2015, 00:04
bunut bunut
la 09.09.2015, 11:12
Au, au, au
la 09.09.2015, 14:58
Nu te dezminti!
la 22.12.2019, 22:20

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking