Pulpa de purcelus la tava
Postat de Constelatialeu in Porc 8 Sep 2015 | 6146 vizualizari
Am zis purcelus,ca a avut decat 40 de kile cu cotet cu tot.Si ce se putea face dintr-o pulpita asa mica decat sa o impanam cu usturoi si sa o bagam la cuptor.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 08.09.2015, 16:37
mmmm.... Arata asa de bine
la 08.09.2015, 16:38
ce pulpita rumena ai facut , arata tare bine si cred ca e delicioasaaaa
la 08.09.2015, 16:44
Nu o făceai şi tu duminică, să mă convingi să vin la festival. Te pomeneşti că atunci o dai pe rucola. ) Zi tu, n-ar merge o murată înainte? ))
la 08.09.2015, 16:51
mancare sanatoasa
la 08.09.2015, 17:02
Padre,mai am o pulpita de miel,daca apari poate o bag la cuptor....
la 08.09.2015, 17:08
hhuoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo huooooooooooooooooooooooooo
la 08.09.2015, 17:08
exact ce imi trebuia la ora asta
la 08.09.2015, 17:28
Ce pulpiță rumenită
la 08.09.2015, 17:33
Daca nu vrei sa incep cu "Hoooooooooooooo....." cu multi de O, da-ne si noua din bucatica asta buna si rumenita!
la 08.09.2015, 17:39
vin la masa
la 08.09.2015, 17:46
Aha! A fost la masaj si solar pulpita asta mortales a iesit!
la 08.09.2015, 17:48
eu am mancat doua prune si imi ghioraie matele de as manca si eu o pulpita de asta.
la 08.09.2015, 18:36
Cat de bine arata !!!!
la 08.09.2015, 18:44
Asezonata exact asa cum imi place
la 08.09.2015, 19:02
COMENTEAZA