Pulpa de vita brezata in vin rosu cu coaja de portocala si rozmarin

Postat de Brindusa in Vita
21 Iun 2010 | 7742 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 22.06.2010, 09:49
ce bun! 5 furcu
la 22.06.2010, 14:23
o reteta de suflet cum spui tu! si mie imi place si faceam asa dar nu stiam ca-i zice brezare. MUltumesc Brandu ca ne mai inveti cate ceva
la 22.06.2010, 17:52
fetelor
la 22.06.2010, 20:54
super
la 22.06.2010, 22:13
Creg ca este nemaipomenita friptura ta!
la 22.06.2010, 22:43
Brandusica pai eu o sumedenie de mancaruri o gatesc BREZATA dar nu stiam. Asta e stilul meu si gustul meu de preparara a carnii, carnea se primeste foarte gustoasa. Si mai mult ca atat, astazi te-am descoperit ca o comoara blogul tau. Sper sa am timp sa-l studiez. Iti promit,. Dar sa stii , ca foarte mult conteaza prima impresie si ea fost
la 22.06.2010, 22:55
vreau si eu arata super ,ma simt ca la un local de lux
la 22.06.2010, 23:57
Anisoara, si mie imi place mult stilul asta de a gati. Ma bucur ca ti-a placut blogul meu. Te astept pe la mine cu drag Da acuma vara, eu o sa cam fiu plecata si nu stiu daca o sa mai am cum sa postez prea des.
la 22.06.2010, 23:58
jolygina
la 24.06.2010, 18:50
foarte bine arata 5 furcu si o portie mai mica la pachet
la 06.01.2013, 21:10
ce fain aratA

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking