Pulpa de vita brezata in vin rosu cu coaja de portocala si rozmarin

Postat de Brindusa in Vita
21 Iun 2010 | 7764 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 21.06.2010, 19:13
ioi ioi.....arata demential
la 21.06.2010, 20:05
pot sa mananc tot?
la 21.06.2010, 20:24
de nota 10
la 21.06.2010, 21:07
Wow ,ce bine arata ! Vin si eu cu 5 furculite
la 21.06.2010, 21:18
daca gaby spune de nota 10 eu spun de nota 20..................excelent arata.....5 furcu..........
la 21.06.2010, 21:57
5 furci si de la mine!
la 21.06.2010, 22:04
la 21.06.2010, 22:37
Brandusa ce bine arata.
la 21.06.2010, 22:40
Multumesc, multumesc. Vaaai si ce buna a fost.
la 21.06.2010, 22:51
Brandusa nemaipomenita reteta
la 21.06.2010, 22:53
Ana, ma cheama Brindusa Sa-mi trimiti un miel
la 21.06.2010, 23:08
Brandusa imi cer scuze ,am scris in graba de Pasti trimit
la 22.06.2010, 00:18
Asa-i ca a fost buna?
la 22.06.2010, 00:56
dar ce inseamna brezata ? nu am auzit acest cuvant niciodata.
la 22.06.2010, 08:53
Anisoara, uite aici despre brezare

http://brindusascheaua.blogspot.com/2010/05/brezarea.html

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking