Pulpe aromate la cuptor

Postat de Lena in Pui
5 Mai 2009 | 6191 vizualizari
Pulpe aromate la cuptor

Este o reteta pe care am gasit-o acum cativa ani in revista Practic, foarte simplu de preparat cu un rezultat excelent

Ingrediente

  • Pulpe de pui cu os - 1 kg
  • Usturoi - 5 buc
  • Ulei de floarea soarelui - 4 linguri
  • Rosii taiate cubulete(conserva sau proaspete)
  • Cimbru uscat - 1 lingura
  • Sare -1 lingura
  • Piper negru -0.5 lingurita

Mod de preparare

1. Pulpele se spala bine, se pun in tava.

2. Peste pulpe se pune usturoiul taiat bucatele mici, cimbrul, piperul, sarea, uleiul. Cu o lingura sau cu mainile se ung bine pulpele cu mirodenii. In tava se toarna 50 ml apa, se acopera cu capac sau folie si se da la cuptor.

3. Peste 30-40 de min pulpele se scot din cuptor, se intorc pe alta parte.

4. Peste pulpele intoarse se pun rosiile cuburi, se distribuie in toata tava si se pune la cuptor inca o jumatate de ora.

5. Sucul din pulpe va scadea, daca cuptorul este mai slab poate va trebui sa le tineti mai mult de jumatate de ora.

Le scoateti din cuptor cand rosiile se innabusesc bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe aromate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pasare, la cuptorul cu halogen- Reteta numarul 200!

Postat de Ina

Pulpe de pasare, la cuptorul cu halogen- Reteta numarul 200!

 Pulpele se spala , apoi se detaseaza  ciocanelul  de restul  pulpei.  Stropim cu sos de soia, condimentam cu putina boia dulce, ghimbir si piper.  Pentru aroma...

Citeste continuarea

Pulpe de pui aromate

Postat de xana

Pulpe de pui aromate

Pulpele se dezoseaza, li se adauga toate celelalte ingrediente si se amesteca bine. Se pun pe gratar(lasand inainte sa se scurga excesul de ulei) in jur de 4 minute pe ambele parti.  ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2009, 11:23
Mmm, ce bine arataaa!
la 05.05.2009, 11:54

la 05.05.2009, 11:55
5 furculition de la mine
la 05.05.2009, 19:42
Si de la mine inca 5!
la 05.05.2009, 23:19

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking