Pulpe crocante la cuptor

Postat de lucy2002 in Pui
9 Dec 2019 | 7307 vizualizari
Pulpe crocante la cuptor

Ingrediente

  • 12 copanele de pui
  • 10 catei usturoi
  • 4-6 linguri de faina alba
  • 10-12 linguri de fulgi de porumb
  • 3 linguri mustar
  • o lingurita boia dulce
  • 1\2 lingurita cimbru
  • 8 linguri de ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pulpele se curata, se spala si se lasa sa se scurga apa din ele. Dupa ce s-au zvantat, se presara sare si piper.

Intr-un castron amestecam mustarul cu uleiul ca la maioneza pana obtinem o pasta in care adaugam usturoiul zdrobit marunt.

Zdrobim fulgii de porumb cu facaletul si ii amestecam cu boiaua dulce, cimbrul si faina.

Trecem cate un copanel prin amestecul cu mustar, scuturam putin excesul apoi dam pulpa prin amestecul cu fulgi de porumb si le asezam intr-o tava cu hartie de copt. Procedam asa cu toate copanelele.

Introducem tava la cuptorul preincalzit la 185 grade, pentru 45 minute. Dupa 20-25 minute intoarcem pulpele sa se coaca uniform.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe crocante la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta Pulpe crocante la cuptor a la KFC - Reteta video

Postat de bucatarie_marocana

Reteta Pulpe crocante la cuptor a la KFC - Reteta video

Amestecam ketchup-ul cu mustar si cu condimente: usturoi, boia, piper si chimion si sare le amestecam foarte bine ,si le adaugam peste pulpe. Trebuie sa amestecam foarte bine ca sa absoarba...

Citeste continuarea

Pulpe de pui crocante la cuptor

Postat de miha

Pulpe de pui crocante la cuptor

Intr-o farfurie adanca amestecam pesmetul cu condimentele uscate, sarea si piperul. Separat batem bine oul cu un praf de sare. Trecem carnea prin ou batut, apoi prin pesmetul aromat....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2019, 17:18
Cât de gustoase trebuie să fie...!
la 09.12.2019, 18:10
la 09.12.2019, 18:23
la 09.12.2019, 18:28
la 09.12.2019, 18:40
Bune crocantele!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking