Ingrediente
- 2 pulpe de curcan
- 4 catei usturoi
- 4 linguri mustar
- 3 linguri ulei de masline
- sare
- 1 cana de apa minerala
- rosii chery
- jumatate de ardei rosu
- 1 ceapa
- 1 cub de unt
Mod de preparare
Pulpele le spalam in apa rece, apoi le stergem, le curatam de piele si le crestam din loc in loc.
Pentru sos: Usturoiul il pisam bine cu sare, ulei si mustarul, iar pasta rezultata ungem pulpele pe toate partile.
Intr-o tava unsa cu unt punem pulpele si le asezonam cu legumele mentionate.
Adaugam si apa minerala apoi punem capacul la tava sau daca nu aveti o inveliti in folie de aluminiu.
Dam tava la cuptor pentru jumatate de ora, dupa care dam deoparte capacul/folia de aluminiu si mai lasam in cuptor pana cand pulpele s-au rumenit frumos.
Se pot servi cu orice salata si garnitura!
Noi am servit cu salata de andive si rosiile chery coapte din tava!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|