Ingrediente
- Pulpe de curcan 2 bucăți,
- Ulei de măsline cca. 2 linguri,
- Condimente pentru marinare uscata de la Fuchs RUB cu usturoi (usturoi prăjit, piper, ceapă deshidratată, boia, ghimbir, chimen, pătrunjel, coriandru, curcuma, cuișoare, schinduf, fenicul, pudră de mustar, sare de mare, zahăr din trestie) cca. 2 linguri,
Mod de preparare
Pulpele de curcan se asezonează cu amestecul de ierburi și usturoi, se stropesc cu uleiul de măsline și se așază în vasul slow cooker Crock Pot, sau într-un vas termorezistent.
Apoi se completează cu vin, și se lasă la gătit slow, în CrockPot, cca. 4 ore, la modulul High, sau cca. 2 ore la cuptor, la 200 grade, acoperit.
Pulpele se servesc ca atare sau alături de garniturile preferate și salată de sezon ;)
Simplu și gustos, doar răbdare să aveți! 😉
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu verdeturi si usturoi, gatite la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|