Pulpe de gaina in stil toscan

Postat de Toamna07 in Pui
16 Sep 2012 | 7748 vizualizari

Daca aveti oaspeti si vreti sa le faceti o surpriza cu un preparat rafinat... Reteta o am de foarte multa vreme luata din revista Ioana.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 18.09.2012, 11:28
la 20.09.2012, 13:56
Arata de vis !
la 22.09.2012, 22:30
Multumesc!
la 23.09.2012, 23:05
la 25.09.2012, 09:12
Ce bunatate
la 25.09.2012, 22:57
la 27.09.2012, 00:08
la 30.09.2012, 22:57
Am o intrebare. Am gatit la vas de Jena, pe care l-am lasat deschis doar dupa ce am pus vinul.
Zeama nu a scazut deloc, si este cam toata prezenta la final (supa+rosii+vin).
Din poze am vazut ca trebuia sa rezulta un sos destul de gros, si este si foarte putin ardei.
Ce gresesc?
Mersi! (e buna oricum )

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking