Pulpe de gasca cu piure, mere caramelizate si sos de zmeura
Postat de Ina in Retete Delikat 10 Iul 2018 | 4774 vizualizari
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
Nu am stiut de noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale pana la vizionarea retetelor castigatoare la prima etapa a concursului desfasurat aici, in site. Imediat am inceput cautarea acestora prin magazine si, chiar daca le-am gasit foarte greu, sunt extrem de incantata de modul de prezentare, prospetime, arome.
Si cum nu le puteam face "botezul" oricum, am ales un preparat deosebit, pe baza de carne de gasca.
Arome si culori in farfurie :X
Inapoi la reteta
|
Comentarii (47)
la 13.07.2018, 18:47
Licurici, n-ai ajuns?
la 13.07.2018, 18:48
Mihaela, el mi-a adus gascanul, nerita sa-i fac )
la 13.07.2018, 18:48
Multumesc, Kytz!
la 13.07.2018, 18:48
Mirela
la 13.07.2018, 18:49
Madi :"> )))
la 15.07.2018, 14:32
Super combinație,felicitări!😘😘😘
la 15.07.2018, 14:37
Multumesc, Lubita!
la 15.07.2018, 20:56
Super bine arata! Felicitari!
la 15.07.2018, 21:30
Ce bun
la 15.07.2018, 22:12
Arată foarte bine!😘😘😘
la 16.07.2018, 09:35
Bafta multa,Ina!
la 16.07.2018, 09:59
Arata foarte bine, gustul cred ca este pe masura
la 16.07.2018, 16:30
Bune!
la 16.07.2018, 22:14
Alta minunatie !
la 07.08.2018, 23:28
Va multumesc mult pentru aprecieri si comentarii! Chiar merita probata reteta
COMENTEAZA