Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Ina in Multicooking
13 Apr 2019 | 5045 vizualizari
Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Iubesc sa gatesc la noua mea  jucarie! :X 

Ingrediente

  • 2 pulpe posterioare de pasare de curte
  • 2 cepe
  • mix de ardei gras diverse culori
  • 400 g rosii in suc de rosii
  • 2 borcane a 800 g fiecare cu fasole pastai conservata
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar verde maruntit

Mod de preparare

Am pus in vasul Crock- Pot-ului Express pulpele de pasare portionate (2 ciocanele si 2 pulpe superioare) . 

Am pus apa doar cat sa acopere bucatile de carne .  

Am adaugat un praf de sare, am pus capacul pe pozitia inchis avand grija ca si supapa sa fie inchisa.

Am pornit aparatul pe programul Poultry ( 15 minute ), timp in care m-am ocupat de curatarea si portionarea legumelor ( doar ceapa, intrucat ardeiul gras l-am avut congelat, gata portionat ). 

Cand programul s-a terminat am asteptat 5 minute si am deschis cu grija supapa pentru a elibera presiunea din interior. Cand tot aburul a fost eliberat am deschis capacul.

Am transferat totul in alt vas iar in vasul aparatului am pus 2 linguri cu ulei si legumele tocate. 

Am pornit aparatul pe program Brown/ Saute si am calit usor legumele dupa care am adaugat rosiile portionate si sucul de sorii in care au fost conservate.  

Am adaugat pe rand bucatile de carne, zeama in care au fiert si fasolea pastai

Am condimentat cu sare, piper si cimbru uscat.

Am pus din nou capacul si am pornit aparatul pe program Meat/Stew pentru  inca 15 minute. 

Cand s-a terminat timpul de gatit am deschis capacul nu inainte de a elibera cu grija aburul, prin supapa speciala. 

Toate ingredientele s-au fiert perfect in acest timp iar gustul mancarii a fost deosebit de echilibrat, exact cum ne place noua . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Cod cu crusta de pesto cu sos de rosii la multicooker Crock Pot

Postat de katty

Cod cu crusta de pesto cu sos de rosii la multicooker Crock Pot

Amestecam pesto cu pesmetul, sare si piper. Intindem amestecul pe fiecare bucata de peste dezghetata si scursa bine. Pornim aparatul multicooker Crock-Pot pe functia de coacere la 160 de...

Citeste continuarea

Supa de vitel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de mitinita

Supa de vitel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Legumele se curata si se spala.  Se introduc in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune impreuna cu osul de vitel. Se adauga sare dupa gust si 2,5 litri de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2019, 22:21
bune bune
la 13.04.2019, 22:24
la 13.04.2019, 22:27
mmmm.ce bunatate de mancare! Aparatrul asta e genial!
la 13.04.2019, 22:27
Multumesc!
la 13.04.2019, 22:29
Cristeena, da! E minunat

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking