Ingrediente
- 2 pulpe posterioare de pasare de curte
- 2 cepe
- mix de ardei gras diverse culori
- 400 g rosii in suc de rosii
- 2 borcane a 800 g fiecare cu fasole pastai conservata
- sare
- piper
- cimbru
- marar verde maruntit
Mod de preparare
Am pus in vasul Crock- Pot-ului Express pulpele de pasare portionate (2 ciocanele si 2 pulpe superioare) .
Am pus apa doar cat sa acopere bucatile de carne .
Am adaugat un praf de sare, am pus capacul pe pozitia inchis avand grija ca si supapa sa fie inchisa.
Am pornit aparatul pe programul Poultry ( 15 minute ), timp in care m-am ocupat de curatarea si portionarea legumelor ( doar ceapa, intrucat ardeiul gras l-am avut congelat, gata portionat ).
Cand programul s-a terminat am asteptat 5 minute si am deschis cu grija supapa pentru a elibera presiunea din interior. Cand tot aburul a fost eliberat am deschis capacul.
Am transferat totul in alt vas iar in vasul aparatului am pus 2 linguri cu ulei si legumele tocate.
Am pornit aparatul pe program Brown/ Saute si am calit usor legumele dupa care am adaugat rosiile portionate si sucul de sorii in care au fost conservate.
Am adaugat pe rand bucatile de carne, zeama in care au fiert si fasolea pastai.
Am condimentat cu sare, piper si cimbru uscat.
Am pus din nou capacul si am pornit aparatul pe program Meat/Stew pentru inca 15 minute.
Cand s-a terminat timpul de gatit am deschis capacul nu inainte de a elibera cu grija aburul, prin supapa speciala.
Toate ingredientele s-au fiert perfect in acest timp iar gustul mancarii a fost deosebit de echilibrat, exact cum ne place noua .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|