Pulpe de rata cu ciuperci brune si smantana la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de rocsi_1612 in Multicooking
6 Noi 2019 | 454 vizualizari

Am pregatit in acest week-end o reteta ce a primit foarte multe laude si a fost apreciata mai mult decat ma asteptam: niste pulpe de rata bine patrunse, cu ciuperci brune (desi mi-as fi dorit sa folosesc niste ciuperci de padure, de sezon, insa nu am ajuns la piata sa cumpar) si un sos de smantana cu parmezan. Cand am luat capacul de pe oala nu pot sa va spun cat de bine mirosea totul si cum intr-o secunda preparatul mi-a furat privirea.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 10.11.2019, 10:40
Gustoase!
la 11.11.2019, 20:39
Multumesc, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking